File Splitter

minis

Splits and share large files of any format support, can do well by Gsplit.
GSPLIT a freeware program that can split any file, even with large files though. This application has many options to split files, including the ability to split the file size manually.

Gsplit can create a small program to merge back files that have been splitted without using the original application and can integrate Gsplit even files that are divided into the main file. Gsplit application also adds the Windows Explorer context menu for files shared. Unlike other file divider applications, Gsplit able to process files without having to load the file into memory first.
download at http://www.gdgsoft.com/gsplit/

Dowload Soal dan Jawaban Seleksi CPNS

[lang_id]Bagi yang ingin mengikuti seleksi CPNS (Calon Pegawai Negeri Sipil) tentunya harus mempersiapkan diri agar bisa lolos seleksi. Hal ini dikarenakan jumlah peserta seleksi CPNS bisa mencapai ribuan orang. Maklum lagi zaman krisis.

Salah satu cara untuk mempersiapkan diri adalah dengan melatih untuk menjawab soal – soal seleksi CPNS. Bagi yang ingin mendownload soal CPNS dan jawaban dapat mendownload di sini

Soal dan jawaban untuk berlatih seleksi CPNS tersebut sudah dikemas dalam bentuk aplikasi latihan seleksi CPNS. Sehingga sangat membantu dalam pelaksanaan latihan seleksi CPNS.

Berikut adalah persyaratan PC untuk dapat menjalankan aplikasi soal dan jawaban Seleksi CPNS:

1. PC dengan operating system windows XP atau yang terbaru
2. Menginstall .Net Framework 2 atau terbaru.
Download gratis .Net Framework 2 dari situs microsoft

Setelah itu extract file cpns.zip di sebuah folder dan klik tpa.exe

Soal dan Jawaban Seleksi CPNS terdiri dari:
1. Contoh Soal sebanyak 9 soal
2. Bahasa Indonesia sebanyak 27 soal
3. Bahasa Inggris sebanyak 37 soal
4. Tes Bakat Skolastik sebanyak 32 soal

Selamat berlatih dan semoga lulus seleksi CPNS nya[/lang_id]

[lang_en]
For those who want to follow the selection CPNS (Candidate for Civil Servants) of course have to prepare themselves in order to pass the selection. This is because the number of participants CPNS selection could reach thousands of people. Understand the times of crisis.

One way to prepare is to train to answer questions – about the selection CPNS. For those who want to download about CPNS and the answer can download the here

Questions and answers to practice CPNS selection is already packaged in the form of application CPNS selection exercise. So that is very helpful in conducting the selection exercise CPNS.

Here are the PC requirements to run applications and answer questions CPNS Selection:

1. PC with Windows XP operating system or newer
2. Installing. Net Framework 2 or newer.
Free download. Net Framework 2 from microsoft site

After that extract the files in a folder cpns.zip and click tpa.exe

Questions and Answers CPNS Selection consists of:
1. Example Problem 9 as much about
2. Indonesian as many as 27 questions
3. English language as much as 37 questions
4. Scholastic Talent test for 32 questions

Good practice and hopefully pass his selection CPNS
[/lang_en]


Problem on mifsafe ver 2

If you want to use mifsafe version 2 to store your secret information just like described on this. You may encounter problem like below.

I tried mifsafe on 6120c. And found a bug. Here is the step to generate it

1. Change password

2. login using wrong password

3. login using right password

4. then all data is gone including group.

I close the application on Each step.

Download Aplikasi Test Potensi Akademik (TPA)

[lang_id]A. Rancangan Tes
Test Potensi Akademik (TPA) adalah test yang dirancang untuk mengungkapkan potensi intelektual umum. Angka TPA menggambarkan kemungkinan keberhasilan jika mengikuti pendidikan gelar pada jenjang S2/Magister atau S2/Doktor. Selain itu, angka ini juga menunjukkan kemungkinan keberhasilan seseorang jika memangku jabatan yang memerlukan kemampuan intelektual setara dengan kemampuan yang diperlukan pada jenjang tersebut.

B. Garis Besar Kisi-Kisi soal Test Potensi Akademik
Diasumsikan bahwa potensi intelektual umum yang mendasari keberhasilan seseorang untuk belajar pada jenjang S2/master dan S3/Doktor itu terdiri dari tiga kemampuan, yaitu: (1) kemampuan verbal, (2) kemampuan kuantitatif, dan (3) kemampuan penalaran. Berdasar atas asumsi itu maka Test Potensi Akademik (TPA) itu terdiri dari tiga sub test, yaitu: (1) Subtes Verbal, (2)Subtest Kuantitatif, dan (3) Subtes penalaran.

Download Aplikasi Test Potensi Akademik (TPA)
Untuk mendownload aplikasi Test Potensi Akademik (TPA) silahkan klik di sini
PC Anda diharuskan sudah terinstall .Net Framework 2.
Untuk mendownload .Net Framework 2 dapat download di situs microsoft

Aplikasi Test Potensi Akademik (TPA) tersebut terdiri dari:
1. Contoh soal sebanyak 8 soal.
2. soal TPA sebanyak 180 soal
3. bahasa inggris 75 soal
4. Bahasa ingris program extension Universitas Indonesia (UI) sebanyak 40 soal

Segala daya upaya telah dikerahkan untuk membuat aplikasi TPA ini berguna dan dapat digunakan oleh masyarakat luas.

Aplikasi Test Potensi Akademik (TPA) telah digunakan oleh lebih dari 350 pengguna.[/lang_id]

[lang_en] A. Draft Test
Test Potensi Akademik (TPA) is a test designed to reveal general intellectual potential. TPA figures illustrate the possibility of success if the following levels of education degree in S2/Magister or S2/Doktor. In addition, this figure also shows the possibility of success if it took office, one that requires intellectual ability equivalent to that required skills in these levels.

B. Outline matter Grid Test of Academic Potential
It is assumed that the general intellectual potential that underlies the success of a person to learn the S2/master and S3/Doktor level consists of three capabilities, namely: (1) verbal ability, (2) quantitative ability, and (3) reasoning abilities. Based on the assumption that the Test Potensi Akademik (TPA) is composed of three sub-tests, namely: (1) Verbal Subtes, (2) Quantitative Subtest, and (3) Subtes reasoning.

Download Application Test Potensi Akademik (TPA)
To download the application Test Potensi Akademik (TPA) please click here
Your PC must have installed. Net Framework 2.
To download. Net Framework 2 can be downloaded at the site microsoft

Academic Potential Test Application (TPA) is composed of:
1. Examples of 8 questions.
2. about the landfill as much as 180 questions
3. 75 English language problems
4. Language Ingris extension programs of University of Indonesia (UI) of 40 questions

All efforts have been mobilized to make useful application of this landfill and can be used by the public.

Academic Potential Test Application (TPA) has been used by more than 350 users.[/lang_en]


Application to Store Your Password

If you have many account such as email or username and password, I think you have a problem to remember all.

I already found the application that will help to store any secret information on your handphone. Because you always bring hand phone to any where, you will find that application is very usefull. Whenever you need user and password to open your account on web site or email, just open your hand phone you can retrieve user and password you need.

The application like this usually named by wallet application. Some nokia hand phone have built in wallet application. But if your hand phone does not have that application you can download it from your hand phone freely. Just follow instruction below:

Open wap.GetJar.com with your mobile -> Quick Download -> enter Quick Download Code 37857

For additional information you can go to http://aisa.byethost31.com/

Good luck and tell me your story

Free English-Indonesian and Indonesian-English Dictionary For Hand Phone

Free Download English-Indonesian and Indonesian-English Dictionary For Hand Phone. In indonesia means: Kamus Inggris – Indonesia or Kamus Indonesia Inggris

This tool compatible for all hand phone with java support.

You can use this application to translate indonesian word to english and english word to indonesian. Click on ‘English – Indonesia’ to translate word from english to indonesia, and, Click on ‘Indonesia – English’ to translate word from indonesia to english.

Browse directly from your hand phone to http://wap.kirimpesan.com to download the application.
Please don’t browse to that site using Internet Explorer or Opera. You have to browse to that site using your hand phone to download the application

The system try to identify your hand phone, so please use your original hand phone browser while downloading. If you have any problems or any quetions while downloading or using the application please don’t hesitate to send email to kamusgratis@gmail.com

Enjoy that free dictionary for you. Activation code.

Translator Bahasa Inggris-Indonesia Indonesia-Inggris

[lang_id]Translator ini berjalan di hand phone yang suport Java J2ME MIDP 1 maupun MIDP 2.

Dapat didownload langsung ke handphone Anda GRATIS !!!!

Dapat menerjemahkan kata bahasa inggris ke Indonesia maupun sebaliknya.

Silahkan akses halaman WAP melalui hand phone Anda untuk download aplikasi tersebut berikut :
http://wap.kirimpesan.com

Mohon agar browsing ke halaman WAP tersebut langsung dari Hand phone Anda.[/lang_id]

[lang_en]Translator runs on cellular phones that support for Java J2ME MIDP 1 or MIDP 2.

Can be downloaded directly to your phone FREE!!

Can translate English words into Indonesian and vice versa.

Please access WAP pages via mobile phone to download the application below:
http://wap.kirimpesan.com

Please to browse WAP pages directly from your phone Hand.[/lang_en]

Test Potensi Akademik

[lang_id]Banyak perusahaan dalam merekrut karyawannya melalui proses test potensi akademik (TPA) dengan maksud memfilter calon kandidat sesuai dengan kriteria yang dibutuhkan.

Tidak hanya proses rekrutasi karyawan, saat ini untuk mengikuti program pasca sarjana banyak universitas yang menggunakan test potensi akademik untuk menyaring pesertanya. Termasuk program pasca sarjana UI. Beberapa kali gw mengikuti tpa soalnya bertipe sama, ada yang analogi kata, lawan kata, penalaran logis, menggambar pa tani atau pohon, matematika dan lain sebagainya.

Sebelum mengikuti tpa, gw biasanya baca2 bukunya dulu. Tapi kayaknya apa yang gw baca walaupun tipe soal sama, tetap aja kok kayaknya susah tuh ngerjain tpa. Yang paling susah kayaknya waktu nya. Selalu setelah selesai, gw berpikir kalau waktunya panjang pasti gw bisa ngerjainnya.


Terus gw pikir, gimana kalau gw bikin aplikasi test potensi akademis beserta jawabannya. Mulai deh gw bikin aplikasinya. Nah, kalau tertarik download bisa di sini. Pertanyaan2nya akan selalu gw usahakan untuk ditambah. Memang yang sulit adalah menambah pertanyaannya, soalnya perlu diketik ulang tuh… cape deh…

Aplikasinya gw bikin pake visual basic 2005. Data pertanyaan disimpen di file encrypteddata.xml. Ya bener, isi file tersebut adalah file XML yang sudah dienkripsi menggunakan Triple DES. Selain itu aplikasinya mengecek cpuid dan serial number. Untuk bisa menjalan aplikasi ini, di PC lo mesti terinstal .Net Framework 2, bisa download gratis di situsnya microsoft. Ukuran file installer .Net Framework 2 itu gede banget sekitar 20 MB. Kalo elo pengen install .Net Framework 2 tapi gak kuat downloadnya, bisa kirim email ke gw gantengmaut@gmail.com, ntar gw kirimin installernya via CD.

Kalau ada yang mau update pertanyaan bisa download di sini. Harapannya sih file tersebut bakalan gw update tiap minggu supaya daftar pertanyaan dan jawabannya bisa tambah banyak. File encrypteddata.xml nya diganti dengan file yang baru. Soal tpa nya gw ambil dari soal test potensi akademik ujian masuk pasca sarjana ui, pengennya sih dari buku2 lain juga gw bikin aplikasinya, biar enak tuh latihan. Tapi, waktu nya euy tak ada.

Kenapa ya selalu waktu yang dijadikan alasan… hehehe

Download GRATIS aplikasi translator (kamus) inggris-indonesia dan indonesia – inggris di hand phone. Browse dari hand phone langsung ke http://wap.kirimpesan.com
[/lang_id]

[lang_en]
Many companies in recruiting employees through the process of academic potential test (TPA) with the intention of filtering out candidates in accordance with the criteria required. Not only employees rekrutasi process, now, to follow post-graduate programs that many universities use academic potential test for screening participants. Including UI graduate programs. Several times I have followed tpa, tpa question I have found that the same type, there are analogies words, opposite words, logical reasoning, draw or tree farm pa, mathematics and so forth

Before follow tpa, I usually read the book first. But I think what I read though about the same type, it still seems hard to do tpa. I think the most difficult time to do too little. Always when you’re done, I think if I was given a certain length of time that I could do it.

Then I thought what if I make a test application of academic potential and answers. I started making the application. Well, if you’re interested you can download the application at here . I always will try to add a list of questions and answers. The problem is in adding the question, because it needs to re-type.


I make an application “test of academic potential” by using visual basic 2005. Data stored in a file questions encrypteddata.xml. Yeah right, the contents of that file is an XML file that is encrypted using Triple DES. Besides the application to check cpuid and serial number. To be able to run this application, the PC must be installed. Net Framework 2, can be downloaded for free on the site microsoft . The size of the installer file. Net Framework 2 is very big about 20 MB. If you want to install. Net Framework 2 but not strong download, can send an email to me gantengmaut@gmail.com, then I will tell the installer via the CD.

If anyone wants to update the questions can be downloaded at here . My hope is that I can update every week so that the list of questions and answers can be added a lot. His file is replaced with encrypteddata.xml new file. My take questions from the test of academic potential for post-graduate entrance exams ui, I hope to add questions from other books, too, let me good training. But, I do not have time to do it.

Why is it always the excuse of time … hehehe

Download FREE application translator (dictionary) UK-Indonesia and Indonesia – English on the mobile phone. Browse from mobile phone directly to http://wap.kirimpesan.com
[/lang_en]